Top 3 best geteste vaatwastabletten van 2023

🏠 » Tips » Top 3 best geteste vaatwastabletten van 2023

In onze jaarlijkse test hebben we de 3 beste vaatwastabletten van 2023 beoordeeld. Hier vind je onze top 3, waaronder de beste tablet voor een schoon en stralend resultaat.

1. Finish Power All in 1

Finish Power All in 1 is de best geteste vaatwastablet. Het is een krachtige tablet die veel schoonmaakkracht heeft. Het maakt je vaatwasser schoon en ruikt ook lekker fris. De tablet is voor alle soorten vaatwassers geschikt en werkt goed op elke temperatuur.

Daarnaast is deze tablet ook nog eens zeer gunstig geprijst ten opzichte van de concurrenten.

2. Dreft Platinum Plus

De Dreft Platinum Plus gaf ook zeer goede resultaten. In de test kwamen geen problemen naar voren dat etensresten of dergelijke achter waren gebleven. En de vaat rook lekker fris. Daarnaast is ook deze tablet geschikt voor alle soorten vaatwassers.

Dreft Platinum Plus All in One Lemon afbeelding

Verkrijgbaar bij

bol.com (€63,97)
Laatste prijs update: : 26 maart 2023 - 04:00

3. Sun Expert All-in 1

De Sun Expert All-in 1 is een van de best geteste vaatwastabletten. De tablet is geschikt voor alle merken vaatwassers en is eenvoudig te doseren. De tablet heeft een krachtige werking tegen vuil en verwijdert aanslag en etensresten goed. Waar het een heel goed product is, heeft het ook de hoogste prijs per tablet in onze test. Vandaar dat de Sun Expert vaatwastablet bij ons op nummer 3 is komen te staan.

Sun Expert All-in 1- 60 tabletten afbeelding

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€12,84)
bol.com (€14,01)
Laatste prijs update: : 26 maart 2023 - 04:00